Sanskrit and Harmony

Industry News

Membaca Amitabha adalah untuk membaca semua Buddha

Date : 2021-11-09 14:32:03     Views :
Membaca Amitabha adalah untuk membaca semua Buddha 第1张
Apabila kita membaca pandangan Amitabha, kita mesti berfikir bahawa saya amitabha. Saya boleh membaca saya amitabha. Buddha juga Amitabha. Boleh menjadi satu. Amitabha adalah segalanya, mengatakan bahawa tidak ada jumlah cahaya, tidak ada kebijaksanaan, tidak ada jumlah kekayaan, dan tidak lagi hidup.

Oleh itu, apabila kita sering belajar Amitabha, belajar belajar belajar belajar untuk belajar pygistoni? Apabila saya membaca Amitabha, saya tidak lupa Sakyamuni. Sakyamuni adalah pemimpin dunia, dan tidak ada pendidikan Sakyamuni Buddha. Bagaimana kita tahu Amitabha?

Apabila anda membaca Amitabha, ia adalah sepuluh pihak, segala-galanya, adalah hati kita masing-masing. Apabila kita berada dalam tubuh yang buruk, membuat seorang ahli farmasi, biarkan ahli farmasi pergi, nampaknya Amitabha tidak dapat menyembuhkan penyakit anda. Buddha juga, anda perlu merasakan Buddha, saya menyedari bahawa Buddha juga seorang Buddha.

Kami bercakap tentang "perjalanan besar" di atas gunung, tidak ada keyakinan, pengganda besar adalah hati. Mungkin semua orang akan mengatakan bahawa kita mempunyai keyakinan, jika tidak ada keyakinan untuk kembali, ini dipercayai, bukan keyakinan, keyakinan adalah untuk mempercayai bahawa anda adalah Buddha, ini dipanggil. Saya percaya bahawa saya amitabha ketika saya membaca Amitabha, Amitabha adalah saya. Amitabha sedar. Pencapaian. Saya keliru sekarang, saya menyebabkan ini, saya tidak mempunyai sesiapa yang mempunyai Buddha.

Kerana hati saya adalah Amitabha, ini adalah Buddha, semua makhluk yang hidup mempunyai Buddha, Sejak itu, saya percaya bahawa anda adalah Amitabha Buddha, ke hati Amitabha, membaca sendiri, anda adalah Amitabha, anda juga membaca semua makhluk hidup, kerana Segala-galanya ada perangai Buddha yang bukan Buddha. Amitabha diterjemahkan adalah bahawa tidak ada jumlah cahaya, ini tidak ada cahaya yang tidak mementingkan diri sendiri, kita semua mempunyai, hanya saya bimbang,

Jadi dari fasa, saya melihat Buddha adalah Buddha, dan semua makhluk adalah semua makhluk, tetapi dari tubuh seksual untuk melihat rakyat dengan Buddha. Baca Amitabha mahu ini.